Hmm.. blogi.

Itselläni blogista tulee mieleen ns. nettipäiväkirja, mihin voi kirjoitella omia tuntemuksiaan tai pitää vaikkapa salipäiväkirjaa. Vaikea alkaa keksimään aiheita mistä blogiin EI voisi kirjoittaa. Tietenkin ”bloggaamisessa” pitää muistaa se että niitä voi lukea kuka tahansa. Eli joku raja kannattaa pitää siinäkin hommassa. Minulla ensimmäisenä tulisi mieleen tekstit, jotka saattaisivat loukata jotakin lukijaa yms.

Blogeissa on yleensä etuna niiden helppokäyttöisyys. Sellaiset ihmiset voivat kirjoittaa blogeihin, jotka eivät osaa esimerkiksi omia kotisivuja koodata. Ja useimmilla ei ole olemassa omia palvelintunnuksia jotka mahdollistaisi niiden ylläpidon yleensäkään. Blogisivustoja on olemassa sen sijaan useita, niihin voi rekisteröityä kuka tahansa. Ne ovat myöskin helppokäyttöisiä.

Blogin kirjoitusta voi harrastaa jokainen, mikäli innostusta ja asiaa riittää. Blogeja on varmasti kirjoitettu  aiheesta kuin aiheesta. Itselläni blogin kirjoitus rajoittuu vain tähän kurssiin kun tuo kirjoittaminen ei ole ihan minun juttu. Lisäksi tentin teko ei kauheasti kiinnosta.. :D

Mutta jepander. Ei mulla tällä kertaa muuta askaa ollu. Katsellaan seuraavalla harkkakerralla lisää ja kikkaillaan.

 


   - Kaitsu